ارتباط این کاوشگر چند روز قطع خواهد بود و دانشمندان منتظر سیگنالی میمانند که انتظار میرود که همین روزها دریافت کنند تا ببینند آیا این فضاپیما از حرارت و تشعشعهای خورشیدی به سلامت عبور کرده است یا نه. آنها امیدوارند که این کاوشگر درک بهتری از خورشید به ما بدهد.
دکتر نیکولا فاکس، مدیر علوم در ناسا، میگوید: «درباره خورشید قرنها مطالعه شده است، اما جو یک ستاره را زمانی واقعا تجربه میکنید که وارد آن شوید؛ و ما نمیتوانیم واقعاً جو این ستاره را تجربه کنیم مگر اینکه از آن عبور کنیم.» جالب است که بدانیم کاوشگر پارکر در سال ۲۰۱۸ به سمت مرکز منظومه شمسی حرکت کرد.
این فضاپیما تاکنون ۲۱ بار از کنار خورشید عبور کرده و بهتدریج به آن نزدیکتر شده است، اما از نظر میزان نزدیکی فاصله در شب کریسمس رکوردشکنی خواهد کرد. در نزدیکترین نقطه به خورشید، این فضاپیما ۳/۸ میلیون مایل (۶/۲ میلیون کیلومتر) از سطح خورشید فاصله خواهد داشت.
شاید این فاصله خیلی نزدیک به نظر نرسد، اما نیکولا فاکس اینگونه توضیح میدهد: «ما ۹۳ میلیون مایل از خورشید فاصله داریم، پس اگر مثلا خورشید و زمین یک متر از هم فاصله داشته باشند، پارکر ۴ سانتیمتر از خورشید فاصله خواهد داشت.» این فضاپیما باید در مقابل دمای ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد تاب بیاورد و پرتوهایی که میتوانند تجهیزات الکترونیکش را از کار بیندازند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد